lunes, 24 de septiembre de 2012

Reunión ADR: Posicionamiento CEEM (Consejo Estatal Estudiantes Medicina)



Se convoca una reunión, especifica para los estudiantes de Medicina (tanto miembros del ADR como los que quieran venir a informarse y participar) para el 26 de Septiembre a las 18.00 horas, aula por definir, para comentar acerca de la asistencia a las siguientes JEEM (Jornadas Estatales de Estudiantes de Medicina) y comentar los posicionamientos que se presentarán y votarán en ellas.

Viene un poco apurado de tiempo, pero los posicionamientos se han de presentar antes del 30 de Septiembre y las JEEM ya son para el 26 al 28 de Octubre -aprox- 


REUNIÓN ADR MEDICINA
Fecha: Miércoles 26.09.2012
Hora: 18:00
Lugar: Aula 2
1. Información sobre el CEEM y las JEEM
2.Posicionamientos UV
3. Asistencia JEEM
4. Ruegos y preguntas

Los estudiantes que asistieron a las anteriores JEEM y mantienen el contacto con el CEEM, irán enviando a este mismo hilo información sobre las JEEM y los posicionamientos para que podamos ir leyéndolos y debatiendo. 

Transcribo un mensaje de Guillem Policarpo, que asistió a las anteriores JEEM y a continuación os coloco los enlaces: 

Bones a tots i totes!

Bé, a les últimes JEEM (Jornades Estatals d'Estudiants de Medicina), vam assistir com a representants de la nostra Facultat, Maria Puigcerver, Ana Rosa i jo mateix. En elles es renoven els posicionaments, és a dir quina és l'opinió dels estudiants de medicina de tot l'Estat respecte d'un tema o qüestió. Cal presentar esmenes abans del 30 de setembre, ja que els pròxims 24 a 28 d'octubre serà quan es renoven. 

S'ha convocat AdR de Medicina (obert a tots i totes) este DIMECRES 26 A LES 18h (aula per determinar) per a debatre què vos pareixen, si hi aportaríeu coses o si hi ha alguna cosa que no vos agrada.

Així, seria important que els llegíreu durant estos dies (poc a poc, sé que hi ha prou que llegir però no vos agobieu :P) i el dimecres els revisàrem tots per portar la nostra opinió i dir si canviaríem alguna cosa. Després, nosaltres ens encarregarem de presentar les esmenes abans del dia 30; i més avant qui siguen els assistents a les JEEM de la Universidad de Alcalá de Henares, s'encarregaran d'aprovar els nous posicionaments.

Si busqueu als arxius del grup he adjuntat un arxiu comprimit amb els posicionaments que cal renovar, i vos pregue a tots que ho digueu a companys i companyes de les classes perquè acudisquen a la reunió i així entre tots podem aportar més coses!

Moltes gràcies!


No hay comentarios:

Publicar un comentario